Eenvoudig stappen zetten in de groen richting

Tallstretch PCR-30: zelfde zekerheid, kleinere footprint

Naast het ruime aanbod duurzame alternatieven, introduceren wij nu ook Tallstretch PCR-30 wikkelfolie. Dit bio-based rekfolie bestaat voor minimaal 30% uit Post-Consumer Recycled materiaal. Het materiaal heeft dezelfde eigenschappen en kwaliteiten als reguliere folie. Zo heeft het een zeer grote rekbaarheid, hoge doorsteekweerstand en uitstekende kleefeigenschappen. En omdat het zonder PIB is vervaardigd, is de folie zelf ook weer zeer gemakkelijk te recyclen.  Tallstretch PCR-30 folie is beschikbaar als machine- en handfolie en in twee uitvoeringen: transparant en extra-transparant.

 

Groene voet

Duurzaamheid

Onze Industriële Verpakkingsoplossingen bieden u de mogelijkheid tot het maken van eigen keuzes met betrekking tot uw milieu-footprint.

Met onze verpakkingsmaterialen ‘Tallstretchfolie’, ‘Tallstrap omsnoeringsband’ en ‘Grip Sheets” kunt u versneld invulling geven aan uw verduurzaming, zonder concessies te doen aan de palletstabiliteit.

Kunnen we nog zonder plastic?

 BIO1 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tallpack op TV "In de ban van Empack Den Bosch"

Onze collega Joris van Os geeft op een spontane manier een kijkje op onze stand tijdens Empack Den Bosch.
Wilt u meer weten over onze Grip Sheet antislipvellen (FSC®) of over palletstabiliteits oplossingen voor zakgoed?
Neem contact met ons op en we plannen met alle plezier een stabiliteitstest uit op uw huidige tertiaire verpakking op uw locatie.

 

 

Integrale Tallpack-oplossing in Atex-omgeving

Een complexe uitdaging bestaande uit twee typen afzakmachines in een Atex-omgeving1: voor Bigbags en voor 25kg zakgoed.

Maar door de gezamenlijke inspanningen van de engineers van leveranciers en Tallpack, hebben we alle wensen van de klant kunnen realiseren.

WIN 20180513 155115

Tallwrapper armwikkelaar 4-koloms dutch made

Succesvolle FAT voor een Tallwrapper armwikkelaar in klant specifieke uitvoering ontworpen en gebouwd.
Bij deze internationale logistieke dienstverlener worden pallets gewikkeld met zeer uiteenlopende hoogte- en breedtematen.

De Tallwrappers worden in eigen beheer van Tallpack, in Nederland, geproduceerd en klantspecifieke wensen pakken we dan ook direct op. Voor deze uitvoering is het standaard zo aangepast, dat de gewenste palletmaatvoeringen en snelheid van wikkelen worden gerealiseerd. Een veilig en schadevrij (intern) transport is ook bij deze klant geborgd tegen de meest optimale kostprijs per verpakte pallet.   

210823 ViaEurope               eumosDutch made