Bespaar en verduurzaam op verpakkingsmaterialen

Met onze Pallet Stabiliteits Test hebben we optimale wikkelprogramma’s gedefinieerd voor de automatische verwerking van zowel blok- als europallets. Deze test geeft een transparant en onderbouwd advies voor aantal wikkelingen zonder concessies aan de palletstabiliteit. Geeft bovendien een doorkijk op gegarandeerde kostenbesparing en draagt bij aan de milieu-footprint van uw bedrijf.     

 

Brochure Downloaden / Video bekijken / Direct aanmelden voor GRATIS Pallet Stabiliteits Test

Voucher Pallet Stabiliteits Test t.w.v. € 650,- voor een directe besparing en verduurzaming verpakkingsmaterialen.

               

 Stretchfolie Test Module Step by Step

 

Daarnaast wordt de voorrek, palletstapeling en het eventueel toepassen van Grip Sheet  / Grip Fix voor verdere optimalisatie van de palletstabiliteit en de mogelijkheid om te besparen op de hoeveelheid folie per verpakte pallet berekend.

Scheelt fors in de kosten, maar draagt ook aanzienlijk bij aan de milieu-footprint van uw bedrijf.

Binnenkort starten we een uitgebreide praktijk-duurtest met onze BIO-stretchfolie (vervaardigd uit suikerriet) en CIRCULAIR-stretchfolie (vervaardigd uit gerecycled plastic) eventueel icm Grip Sheet anti-slipvellen of GripFix-palletiseerlijm.

Wilt u ook testen met deze duurzame wikkelfolies? Neem contact op met onze Sales (tel. +31 345 800 800 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en we plannen een afspraak op uw verpakkingslocatie in de BeNeLux.