Armwikkelaars

Keuze voor armwikkelaar "Tallwrapper":

- draaitafel heeft onvoldoende capaciteit
- een oprijplaat niet gewenst is
- ruimtegebrek
- ladingen onstabiel of licht zijn

De pallet wordt op de vloer geplaatst binnen een afgetekende draaicirkel, waardoor de pallet te allen tijde statisch op de vloer staat. Een zeer lichte lading beweegt dus ook niet tijdens het wikkelen. De armwikkelaar is ook te integreren in een modulair systeem of boven een rollenbaan, en is dus een investering voor de toekomst.

Door het gebruik van een “Powered” pre-stretch-unit is het mogelijk de folie tot 300% (1 meter wordt meer dan 4 meter) voor te rekken met een minimale neckdown (de eigenschap van folie om bij spanning in de lengterichting smaller te worden dan in de breedterichting). Dit betekent een besparing op uw verpakkingskosten tot 40%.

100% Dutch made:Dutch made

De Tallwrappers worden al ruim 20 jaar door Tallpack ontwikkeld en volledig in Nederland geproduceerd. Op onze productielocatie hier in Nederland kunnen we snel en klantspecifieke aanpassingen flexibel doorvoeren en zijn klanten welkom om hun machine in aanbouw te zien.

Ook de installatie, montage en inbedrijfstelling wordt volledig door Tallpack verzorgd. De technische dienst van de klant krijgt een basis training voor het 1e-lijnsonderhoud en cruciale onderdelen kunnen op voorraad worden gelegd bij de klant.

Halfautomatische armwikkelaar met "Powered" pre-stretch-unit.
Volautomatische armwikkelaar met knip- sealunit op de vloer.