Start proces

Service en onderhoud Storing interventiesTot het project volledig is geïmplementeerd en naar tevredenheid van de klant opereert is Tallpack International verantwoordelijk voor het project.

Om de technische overdracht soepel te laten verlopen zijn er tijdens de implementatie van een project altijd één of meer Service specialisten beschikbaar. Deze specialisten van Tallpack International ondersteunen de operators en het onderhoudspersoneel bij het bedienen van het nieuwe systeem. Gedurende deze periode geven zijn ook praktische training aan alle betrokkenen op de werklocatie.

Deze periode kan verlengt worden met een half of heel jaar. Tallpack International zal in deze periode het personeel opleiden tot gespecialiseerde operators en onderhoudspersoneel. Bovendien zal met de klant het functioneren van het gehele systeem geoptimaliseerd worden.

De verschillende aspecten die in dit proces aan bod komen en worden gefine-tuned zijn: preventief en correctief onderhoud, gebruik, kwaliteitsborging etc. Samen met de klant werkt Tallpack International aan het hoogst mogelijke productieniveau.

Web design by M-Design +