Maintenance training

Service en onderhoud maintenance trainingTallpack International is ontwerper en leverancier van zowel apparatuur als software. Alle kennis en oplossingen zijn dus aanwezig bij onze in-huis opgeleide service medewerkers. Tallpack International voorziet uw personeel van alle kennis over het geïnstalleerde project. Tijdens de implementatie worden de operators opgeleid om de apparatuur te bedienen en problemen te detecteren, analyseren en effectief op te lossen.

Een diepgaande training en coaching geeft kennis en inzicht in de diverse onderdelen van een project. Een specifiek onderdeel van het besturingssysteem of een onderdeel uit de machine. Alle relevante documenten en kennis is bij Tallpack International aanwezig waarmee elke vraag direct en tot in detail kan worden beantwoord.

Afhankelijk van de omvang van het project kan de training voor het onderhoudspersoneel worden opgedeeld in drie niveaus:

• Basisprincipes van het project
• Gevorderde kennis, vaardigheden en houding
• Hoogste niveau aan kennis en vaardigheden

Dit maakt het mogelijk de training precies aan te passen aan de behoeften van het onderhoudspersoneel. De effectiviteit van de training zal door deze benadering veel groter zijn.