Easy Palletising

Kennis van robot programmeren of het gebruik van robot programmeurs behoort tot het verleden met de Easy Palletizer van Tallpack International.

Een palletiser robot is bedoeld voor het palletiseren van goederen op pallets. Het palletiseren gebeurt aan de hand van een ingesteld patroon waarin de verschillende lagen geconfigureerd zijn.

Unieke toepassing

Met de door Tallpack International ontwikkelde Easy Palletising software kunnen Operators zelfstandig nieuwe patronen invoeren via het Touchscreen of een tablet (Android & iOs). Hiermee wordt de palletiser robot op zeer eenvoudige wijze een flexibel onderdeel in uw productieproces.

Het creƫren van een stapelpatroon is gebaseerd op het ingeven van palletafmetingen, productafmetingen van dozen/zakgoed en het wel of niet plaatsen van een tussenlegvel. Door gebruik te maken van een eenvoudig keuzemenu kan de operator dit zelf samenstellen en daarnaast het programma opslaan.

De voordelen van de Easy Palletizer

  • Alles wordt geprogrammeerd in uw eigen programmeertaal en naar uw wensen
  • Flexibiliteit, voeg uw eigen nieuwe programma toe op het touchscreen of tablet. Geen robotprogrammeur of een derde nodig
  • Plug and play
  • Geen communicatie tussen verschillende bedieningselementen (minder fouten)
  • Eenvoudige mens-machine-interface

Web design by M-Design +